Työpaikat

Kiinteistöhuollon työnjohtaja

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kiinteistöhuollon työnjohtajaa

Onko sinulla jämäkkä ja turvallisuuslähtöinen työote, hyvät organisointitaidot ja kyky viedä asioita eteenpäin? Tule meille kunnossapidon työnjohtajaksi!

Tehtävät
Toimit työnjohtajana kaivoksen kiinteistöteknisissä kunnossapitotehtävissä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistötekniikan ja LVI-laitteiden kunnossapito ja kunnonvalvonta. Lisäksi vastaat kunnossapidon ja tekniikoiden kehittämisestä ja teet sitä koskevia pitkän aikavälin suunnitelmia. Työnjohtajana alaisuudessasi on kiinteistöhuollon asentajatiimi, mutta tilaat myös kiinteistöteknisiä kunnossapitotöitä urakoitsijoilta ja toimit tilaamiesi töiden valvojana. Hoidat kunnonvalvonnan ja kunnossapitotöiden raportoinnin sujuvasti osana työtehtävääsi. Liikut sujuvasti tehdasympäristössä ja teet tiiviisti yhteistyötä tehtaan eri osastojen, tiimien ja urakoitsijoiden kanssa. Olet osa kunnossapitotiimiä ja osallistut aktiivisesti sen toiminnan kehittämiseen

Koulutus ja vaatimukset
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa kiinteistö- tai rakennustekniikan alalta, tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen kiinteistöhuollon esimiestehtävistä. Aiempi työkokemus kiinteistötekniikan alalta katsotaan eduksi.

Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin taitoa. Olet palveluhenkinen ja valmis pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jari Pulkkinen, mekaanisen kunnossapidon päällikkö, jari.pulkkinen@boliden.com
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus sähköisen rekrytointilinkin kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 30.4.2019 mennessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Työn vastapainoksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 4.4.2019

Haku päättyy: 30.4.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 20.5.2019

Kategoria: Lapin lääni