Työpaikat

Porareita

 

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee porareita.

Tehtävät

Porarin työtehtäviin kuuluvat avolouhoksen tuotantoporauksen poraustyöt sekä porauksessa tarvittavat aputyöt. Boliden Kevitsan porakalustoon kuuluvat D65- ja PitViper –poravaunut. Porarit vastaavat kaluston yleiskunnon tarkastuksista ja työkoneiden siisteydestä sekä huolehtivat työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä.

Koulutus ja vaatimukset
Odotamme hakijoilta soveltuvaa perus- tai ammattitutkintoa ja arvostamme lisäksi aikaisempaa työkokemusta porausalalta. Tehtävässä vaaditaan B-luokan ajokortti. Poravaunujen etäohjauksen ja automaation kehittyminen tuo uutta sisältöä porarin työhön. Arvostamme tietoteknisiä valmiuksia sekä halua osallistua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme hakijoilta hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä erilaisiin työoloihin. Työtehtävät edellyttävät soveltuvuutta vuorotyöhön, ja työssä suojaudutaan työympäristön altistuksilta soveltuvin suojavarustein sekä työhygieniasta huolehtimalla. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa tehtävässä suoriutumista ja työstä palautumista.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen. Työsuhteen alkuvaihe sisältää teoriaperehdytyksen, simulaattorikoulutuksen ja käytännön työnopastuksen.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa porauksen esimies Jukka Manninen, etunimi.sukunimi@boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, etunimi.sukunimi@boliden.com

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 17.3.2019 mennessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

————————————–

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää noin 470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Sodankylä

Kotisivut: https://www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 22.2.2019

Haku päättyy: 17.3.2019 klo 23:55

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni