Työpaikat

Kuljettajia

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee avolouhoksen työkoneiden kuljettajia.


Tehtävät
Kaivoskoneenkuljettajan työtehtäviin avolouhoksella kuuluvat louheen lastaus- ja kuljetustyöt sekä monipuoliset aputyöt. Louhoksen kalustoon kuuluvat mm. louheensiirtoautot, pistokauhakaivinkoneet, pyöräkuormaaja, kaivinkone, tela- ja pyöräpuskukoneet ja tiehöylä. Kuljettajat vastaavat työkoneiden yleiskunnon tarkastuksista ja työkoneiden siisteydestä sekä huolehtivat työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä.

Koulutus ja vaatimukset
Odotamme hakijoilta aikaisempaa kaivos- tai maansiirtoalan työkokemusta tai kokemusta raskaan kaluston kuljettajan tehtävistä. Katsomme eduksi kaivosalan, kuljetusalan tai maanrakennuskoneenkuljettajan perustutkinnon. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti, C-luokkien kortit katsomme eduksi. Työtehtävät edellyttävät soveltuvuutta vuorotyöhön, ja työssä suojaudutaan työympäristön altistuksilta soveltuvin suojavarustein sekä työhygieniasta huolehtimalla. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa tehtävässä suoriutumista ja työstä palautumista.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen. Työsuhteen alkuvaihe sisältää teoriaperehdytyksen, simulaattorikoulutuksen sekä louheensiirtoauton ajokoulutuksen.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat kaivososaston koulutuskoordinaattorilta Herkko Alatalolta, etunimi.sukunimi@boliden.com
Puhelintiedustelut ti-to klo 13-15.30, puh. 040 630 0929

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, etunimi.sukunimi@ boliden.com

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi sähköisesti osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 17.3.2019.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Sodankylä

Kotisivut: https://www.boliden.com/fi/

Ilmoitus jatetty: 22.2.2019

Haku päättyy: 17.3.2019 klo 23:55

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni