Työpaikat

Rikastushiekka-alueen asiantuntijaa

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Rikastushiekka-alueen asiantuntijaa


Tehtävät
Asiantuntija valvoo ja raportoi rikastushiekka-altaan hankkeita ja vesitasetta. Hän on mukana ohjaamassa päivittäistä toimintaa ja teknisenä tukena prosessihenkilöstölle. Asiantuntija tarkkailee ja raportoi sekä sisäisesti että ulkoisesti ja huolehtii vedenhuoltoon liittyvistä asioista kaivosalueella.

Asiantuntija tekee yhteistyötä ympäristöyksikön ja turvallisuusosaston kanssa. Hänen vastuualueisiin kuuluu pohjaveden seuranta ja rikastushiekka-altaan ympärillä tapahtuvan toiminnan hallinta.

Koulutus ja vaatimukset

  • Soveltuva korkeakoulututkinto esim. ympäristöteknologiasta, maa-ja vesirakentamisesta tai vastaavasta
  • Kokemusta kaivosympäristössä työskentelystä ja asiantuntijan tehtävistä
  • Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen.
  • Vastuullinen ja turvallisuuslähtöinen tapa toimia
  • Oma-aloitteinen lähestymistapa työhön
  • Hyvät yhteistyötaidot
  • Vähintään B-luokan ajokortti

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rikastamon päällikkö Sami Hindström, sami.hindstrom(at)boliden.com tai 040 718 3933.

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus sähköisen rekrytointilinkin kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 31.3.2019 mennessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yhtiön henkilöstöetuineen ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ammattitaitoisessa ja modernissa työyhteisössä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 20.2.2019

Haku päättyy: 31.3.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 22.4.2019

Kategoria: Lapin lääni