Työpaikat

Ympäristökoordinaattoria

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Ympäristökoordinaattoria

Tehtävät
Ympäristökoordinaattori on sijoitettu Kevitsan kaivoksen ympäristöyksikköön ja hänen pääasiallisiin tehtäviinsä kuuluu:

  • vastata kaivoksen tarkkailuohjelmien toteutumisesta, ylläpitää tietokantaa, seurata tarkkailutuloksia sekä kehittää tarkkailuohjelmia
  • valmistella erilaiset raportit ja huolehtii raporttien valmistumisesta ajallaan
  • huolehtia ympäristö- ja kaivosvastuujärjestelmän käyttöönotosta ja ylläpidosta
  • hoitaa ympäristöpoikkeamien tutkinnat ja raportoinnit
  • valvoa jätehuollon toteutumista kaivosalueella, tehdä yleistä ympäristövalvontaa ja sisäisiä tarkistuksia
  • valmistella ja järjestää erilaiset koulutukset henkilökunnalle ja sidosryhmille (mm. ympäristökoulutus, jätehuollon koulutus, turvavartit)

Koulutus ja vaatimukset
Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään vuoden työkokemus kaivosteollisuudesta, muusta teollisuudesta tai ympäristöalalta. Edellytämme MS Office-ohjelmien perustaitoja ja karttaohjelmien hallintaa. Odotamme sujuvaa suomen kielitaitoa ja englannin suullista ja kirjallista hallintaa. Hakijalla tulee olla päätöksentekokykyä ja täsmällisyyttä. Työtehtävät edellyttävät hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Lisätietoja
Mikäli haluat lisätietoja avoimesta tehtävästä, laita viestiä osoitteeseen: juha.koskela@boliden.com

Hakemukset
Lähetä erillinen hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 24.2.2019 mennessä.


Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kartuttaa kokemusta mukavassa työyhteisössä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 7.2.2019

Haku päättyy: 24.2.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 18.3.2019

Kategoria: Lapin lääni