Työpaikat

Nuorempi työhygienisti

Haemme

NUOREMPAA TYÖHYGIENISTIÄ KITTILÄN KULTAKAIVOKSELLE

määräaikaiseen työsuhteeseen 15.12.2019 asti.

Työtehtävässäsi toimit Kittilän kultakaivoksen nuorempana työhygienistinä kokeneemman kollegan ohjauksessa. Esimiehenäsi toimii kaivoksen työsuojelupäällikkö. Työtehtävinäsi on mm. mitata kaivoksen alueella esiintyviä altisteita, laatia mittausraportteja, tiedottaa mittaustuloksista, osallistua hallintakeinojen määrittelyprosessiin sekä opastaa ja kouluttaa.

Odotamme sinulta

– tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. ympäristötieteet, luonnontieteet, kemian tekniikka, ympäristötekniikka)
– kokemusta teollisista työympäristöistä, kaivospuolen kokemus on eduksesi
– nopeaa oppimiskykyä ja oma-aloitteisuutta
– työhön perehdyttämisen jälkeen kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– yhteistyökykyä
– mukautuvaa ja luovaa asennetta.

Lisäksi arvostamme

– kokemusta työhygieenisestä toiminnasta ja mittausmenetelmistä
– hyviä tietoteknisiä taitoja
– suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa
– englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle

– mielenkiintoisen työtehtävän muuttuvassa työympäristössä
– hyvän työilmapiirin
– kilpailukykyisen palkan.

Viikkotyöaika on 37,5 tuntia ja työtehtävät edellyttävät paikallaoloa osastojen vuorojärjestelmien mukaan. Vuorojärjestelmien vuoksi edellytämme ajoittain halukkuutta pitkiin työpäiviin. Yötyöhön ei ole tarvetta.

Lisätietoja: työsuojelupäällikkö Teemu Pitkänen, puh. 040 842 0969, teemu.pitkanen@agnicoeagle.com ja hygienisti Jaana Halme, puh. 040 843 3814, jaana.halme@agnicoeagle.com.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 4.2.2019

Haku päättyy: 28.2.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni