Työpaikat

KESÄTÖIHIN KEVITSAAN

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kesätyöntekijöitä

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus hakea Kevitsan kaivokselle kesätöihin ja saada arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijänä olet yksi meistä ja pääset mukaan ammattitaitoiseen porukkaan kaivosympäristössä.

Koulutus ja vaatimukset
Huomioimme valinnassa ensisijaisesti alan opiskelijat. Kesätyöntekijät työskentelevät 3–5 kuukautta ja töitä tehdään työtehtävästä riippuen päivä- tai vuorotöissä. Kaikille työntekijöillemme on järjestetty ilmainen työmatkakyyti Sodankylä-Kevitsa-Sodankylä, mutta asumisen kesätyöntekijät järjestävät itse. Tuotannon työtehtävissä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja tukitoimintojen työtehtävissä myös englannin kielitaito on eduksi. Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää. Muutamissa työtehtävissä vähintään B-luokan ajokortti on tarpeen.

Hakemukset
Olemme avanneet kesätyöpaikat nettisivuillemme osastoittain ja sivuilta löydät myös tarvittavat lisätiedot. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Hakemukset käsitellään GDPR-sääntöjen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Laita siis hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ viimeistään 10.2.2019.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kartuttaa kokemusta mukavassa työyhteisössä. Sodankylän kunta tarjoaa sinulle sijaintinsa vuoksi mahdollisuuden nauttia Lapin luonnosta harrastusmahdollisuuksineen.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 18.1.2019

Haku päättyy: 10.2.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 6.5.2019

Kategoria: Lapin lääni