Työpaikat

Prosessityöntekijää

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen rikastamolle

Prosessityöntekijää

Tehtävät
Rikastamon prosessityöntekijän työtehtäviin kuuluvat rikastamon tuotannon tehtävät kaikissa prosessin vaiheissa: murskauksessa, jauhatuksessa, vaahdotuksessa ja vedenpoistossa. Työtehtävät edellyttävät valmiutta ja soveltuvuutta vuorotyöhön.

Koulutus ja vaatimukset
Arvostamme alan perustutkintoa ja kokemusta prosessityöskentelystä. Katsomme eduksi harjoittelu- ja työkokemuksen kaivos- tai teollisuusympäristöstä (rikastamo/kunnossapito).
Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, täsmällisyyttä ja sopeutumista erilaisiin työoloihin. Prosessityöntekijän tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä turvallisesti haastavissa ja pölyisissä olosuhteissa. Hakijalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteista lähestymistapaa työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen konsernin henkilöstöedut ja erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat rikastamon vt. käyttöpäälliköltä Antti Niemelältä, antti.niemela(at)boliden.com

Hakemukset
Lähetä ansioluettelosi ja erillinen hakemus sähköisen rekrytointilinkin kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 31.1.2019 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

***********************************************************************
Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 11.1.2019

Haku päättyy: 31.1.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 25.2.2019

Kategoria: Lapin lääni