Työpaikat

Kesätöihin Euroopan suurimmalle kultakaivokselle!

Agnico Eagle Finland Oy / Kittilän kaivos hakee palvelukseensa kesäksi 2019 positiivisia ja reippaita kesätyöntekijöitä ja työharjoittelijoita. Työtehtävät liittyvät malminetsintään ja geologiaan, kaivokseen ja kaivossuunnitteluun, metallurgiaan, prosessitekniikkaan, kunnossapitoon,laboratorioon, logistiikkaan, varastoon ja hallintoon.

Haemme mm. geologeja, kahta laboranttia, ostoharjoittelijaa, sähköasentajia, sähköinsinööriä, kahta tuotannonohjaajaa, maanalaisen kunnossapidon vuorotyönjohtajaa, maanalaisen kunnossapidon työnsuunnittelijaa, kaivosinsinööriä ja kahta kaivosmittaajaa. Myös opintoihin liittyvät harjoittelu- ja päättötyöt ovat mahdollisia.

Meillä pääset laajentamaan osaamistasi käytännön tehtävissä modernissa kaivosympäristössä. Olemme vastuullinen kullantuottaja ja sitoutuneet noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Meille on tärkeää, että työntekijöiden lisäksi myös lähiyhteisömme ja ympäristö voivat hyvin.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com. Katso tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme tai lähetä kysely osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com.

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 8.1.2019

Haku päättyy: 28.2.2019 klo 23:59

Työ alkaa: 6.5.2019

Kategoria: Lapin lääni