Työpaikat

Boliden Kylylahden kesätyöpaikat

Haemme kesätyöntekijöitä Luikonlahden rikastamolle useisiin eri tehtäviin.

– Tuotannossa toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka työt koostuvat monipuolisista prosessivalvontaan ja käyttäjäkunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävä on itsenäinen ja antaa erinomaiset mahdollisuudet omaksua monimetallimalmien rikastusprosessit haasteineen käytännönläheisellä tavalla. Työ on kolmivuorotyötä.

– Kunnossapidon tehtävät koostuvat mekaanisen kunnossapidon, sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä varaston tehtävistä. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa prosessilaitteiden häiriötön toiminta. Kunnossapidon kesätyöntekijätehtävät koostuvat ennakkohuolto- ja vikatilausten toteuttamisesta sekä erilaisten projektien käyttöönotoista vanhemman asentajan parina.

– Luikonlahden rikastamon laboratorioon haemme yhtä kesätyöntekijää laboratorioon analyysitehtäviin ja toimintaa ylläpitäviin tehtäviin, sekä yhtä näytteiden esikäsittelyyn.

– Luikonlahden rikastamon kesämetallurgina osallistut mm. prosessitehokkuuden mittaamiseen, seurantaan ja kehittämiseen yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös rikastamon taselaskentaan ja prosessianalysaattoreiden toimintaan, ylläpitoon sekä kalibrointiin tutustuminen ja osallistuminen

Haemme kesätyöntekijää myös taloushallintoon. Päätehtäväsi on ostoreskontran hoito (laskujen reititys, kirjaus sekä maksatus) sekä kirjanpito, jonka lisäksi osallistut myös muihin monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Lisätietoa tehtävistä sekä hakulomakkeen löydät www.boliden.com.

Hakuaika umpeutuu 31.1.2019, mutta hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kylylahti

Toimipaikka: Luikonlahden rikastamo sekä Kylylahden kaivos (talousosasto)

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 7.1.2019

Haku päättyy: 31.1.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Itä-Suomen lääni