Työpaikat

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Kemin kaivoksen rikastamolle

Kemin kaivos on EU-alueen ainoa kromikaivos ja sieltä alkaa Outokummun Tornion tehtaiden tuotantoketju kromimalmista ruostumattomaksi teräkseksi. Tuotantoketju jatkuu integroituna kokonaisuutena Tornion tehdasalueella sijaitsevalle ferrokromitehtaalle ja sieltä ruostumattoman teräksen tuotanto-osastoille. Kemin kaivos takaa Outokummulle ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Kemin kaivoksella kromiitin rikastus perustuu ominaispainoerotukseen, jossa hyödynnetään mineraalien välisiä tiheyseroja. Rikastusprosessi jakautuu kahteen vaiheeseen, pala- ja hienorikastukseen. Vuosittainen tuotantokapasiteetti palarikasteelle on noin 400 000 tonnia ja hienorikasteelle noin 850 000

Haemme Kemin kaivoksen rikastamolle mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa

Vastuualueeseesi kuuluu malminnostolaitoksen, murskaamon ja palarikastamon mekaanisen kunnossapidon työnjohto – tavoitteena rikastetuotannon varmistaminen omalta osaltasi. Toimit esimiehenä ja johdat kollegasi kanssa työryhmän päivittäistoimintaa päivävuorossa vastaten myös työturvallisuudesta. Roolisi olennaisena osana on kunnossapidon kehitystehtävät, yhteistyö työnsuunnittelun kanssa ja tuotannon tukitehtävät. Toimit osana kaivoksen kunnossapito-organisaatiota ja raportoit kunnossapitoinsinöörille.

Edellytämme sinulta tinkimätöntä turvallisuusasennetta, tehtävään soveltuvaa insinöörin tai teknikon tutkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Innostava asenne johtamiseen ja aiempi esimieskokemus auttavat menestymään tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Heikki Rantalankila, puh. 040 845 2099.

Jätä hakemus 5.12.2018 mennessä https://www.outokumpu.com/careers/kunnossapitoty-njohtaja

Takaisin

Rekrytoija: Outokumpu Chrome Oy

Toimipaikka: Kemin kaivos, Elijärventie 645, 94600 Kemi

Kotisivut: www.outokumpu.com

Ilmoitus jatetty: 23.11.2018

Haku päättyy: 5.12.2018 klo 23:59

Työ alkaa: 2.1.2019

Kategoria: Lapin lääni