Työpaikat

Projekti-insinöörejä - automaatio ja sähkö

Haemme Terrafamelle projekti-insinöörejä – automaatio ja sähkö

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa teollisuuteen liittyviä projektitehtäviä yhteistyössä projektipäällikön ja eri tuotannon osa-alueiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK) ja useamman vuoden kokemusta suunnittelu- ja/tai projektitehtävistä sekä kiinnostusta niissä kehittymiseen. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen projekti-insinööri.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kyky luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet osaltasi projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • prosessiteollisuuden osaamista
  • nykyaikaisten suunnittelu-, dokumentaatio- ja laskentaohjelmistojen monipuolista osaamista tavallisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi
  • vahvaa osaamista mekaanisesta, sähkö- tai automaatiosuunnittelusta
  • kokemusta laadunvarmistuksesta
  • englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Hannu Rimpiläinen ke–to klo 14.30–15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 23.11.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi/meille-toihin

Ilmoitus jatetty: 5.11.2018

Haku päättyy: 23.11.2018 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni