Työpaikat

Kehitysinsinööri

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kehitysinsinööriä

Tehtävät
Kehitysinsinööri tukee kaivossuunnittelun ja –tuotannon henkilöstöä kehitystehtävissä ja projekteissa, joiden tarkoituksena on tehostaa toimintaa, vähentää tuottamattoman työn määrää ja pienentää kustannuksia. Kehitysinsinööri osallistuu uusien järjestelmien ja laitteiden valintaan ja käyttöönottoon sekä tukee muuta henkilöstöä niiden käytössä. Ajankohtaisia kehitysprojekteja ovat tällä hetkellä mm. uusien ohjelmistojen ja järjestelmien hankinta ja käyttöönotto sekä tuotantolaitteiston automaatio ja etäkäyttö. Kehitysinsinööri toimii myös sijaisena kaivossuunnittelun eri tehtävissä.

Kehitysinsinöörin esimiehenä toimii pääkaivosinsinööri ja hän työskentelee läheisessä yhteistyössä tuotannonsuunnittelijoiden, kaivosgeologien ja tuotantoinsinöörien kanssa.

Koulutus ja vaatimukset

  • M.Sc. / B.Sc. kaivostekniikasta tai vastaava muu koulutus
  • Hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Työkokemus kaivossuunnittelusta tai –tuotannosta sekä kaivossuunnitteluohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi

Lisätietoa
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa pääkaivosinsinööri Jukka Brusila, jukka.brusila(at)boliden.com
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä sekä erinomaisen tilaisuuden osaamisesi kehittämiseen Boliden konsernissa.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 25.11.2018 mennessä osoitteessa: https://www.boliden.com/fi/ura/

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää noin 460 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 5.11.2018

Haku päättyy: 25.11.2018 klo 23:55

Työ alkaa: 17.12.2018

Kategoria: Lapin lääni