Työpaikat

VIESTINTÄJOHTAJA

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

 

Haemme nyt pääkonttorillemme Sotkamoon viestintäjohtajaa

Vastaat ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta ja koordinoimisesta sekä media- ja sidosryhmäsuhteiden hoidosta yhdessä johdon kanssa. Kehität toimitusjohtajan apuna yhtiön viestintää ja tuet ympäristö-, turvallisuus- ja tehokkuustavoitteita viestinnän keinoin. Teet aktiivisesti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Vastaat myös erilaisista viestintäkanavista ja niiden kehittämisestä sekä viestintäkampanjoiden ja -tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Osana tehtäväkuvaasi hoidat yhtiön tiedotteita ja muita julkaisuja.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 10 vuoden kokemusta vastuullisista teollisuuden viestintätehtävistä. Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu sekä vahva viestinnän kokemus ja näkemys ovat perusedellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Myös hyvät verkostoitumistaidot sekä kiinnostus suomalaiseen ja kansainväliseen mediaan ja sidosryhmäyhteistyöhön ovat tarpeen tehtävässä. Katsomme keskisuomalaisen mediakentän tuntemuksen eduksesi. Tehtävän sijaintipaikka on Sotkamo.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa sekä mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Mikäli koet viestintäjohtajan työn omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 19.10.2018 mennessä. Otsikoithan viestisi tunnuksella ”viestintäjohtaja”.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 1.10.2018

Haku päättyy: 19.10.2018 klo 23:59

Työ alkaa: 1.11.2018

Kategoria: Oulun lääni