Työpaikat

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJA/-GEOLOGI

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa tällä hetkellä nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon ympäristöasiantuntijaa/-geologia

Kuulut Terrafamen EHSQ-organisaation ympäristötiimiin ja vastaat omalta osaltasi yhtiön ympäristöturvallisuuden kehittämisestä.

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä Terrafamen tuotanto-osastoihin sekä eri asiantuntijatahoihin ja muihin sidosryhmiin. Keräät ja työstät ympäristöasioihin liittyvää aineistoa ja laadit monipuolisesti erilaisia selvityksiä, hakemuksia ja raportteja. Työtehtäviisi voi kuulua myös maastossa tehtäviä mittauksia ja näytteenottoa. Toimenkuvaa voidaan täsmentää valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan painottamalla esimerkiksi ympäristövaikutusten seurantaa, kaivannaisjätteiden hallintaa tai ympäristönsuojelurakenteiden kehittämistä.

Sinulla on soveltuva ympäristöalan korkeakoulutus ja kokemusta erilaisista ympäristöalan selvitystöistä ja projektien hallinnasta. Arvostamme erityisesti pinta- ja pohjavesivaikutuksiin sekä ympäristönäytteenottoon liittyvää osaamista. Eduksi laskemme myös kokemuksen kaivos- tai prosessiteollisuudesta sekä ympäristösuojelurakenteisiin ja kaivannaisjätteisiin liittyvän osaamisen. B-ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin klo 14.00-15.30 ympäristöpäällikkö Elina Salmela, p. 020 7130 800 (vaihde).

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 15.10.2018 mennessä. Otsikoithan viestisi hakemallasi tehtävänimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 14.9.2018

Haku päättyy: 15.10.2018 klo 24:00

Työ alkaa: 1.11.2018

Kategoria: Oulun lääni