Työpaikat

Laborantti Luikonlahden rikastamolle

Boliden Kylylahti on osa ruotsalaista Boliden-konsernia. Boliden on johtava eurooppalainen metallialan yritys, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Boliden Kylylahdella on kaksi toimipistettä Itä-Suomen alueella – Polvijärvellä sijaitseva Kylylahden kaivos ja Kaavilla sijaitseva Luikonlahden rikastamo. Toimipisteiden henkilöstömäärä on noin 220 työntekijää. Boliden Kylylahti tuottaa kuparia, kultaa, sinkkiä, kobolttia, nikkeliä ja hopeaa.

Tehtävät

Laborantti työskentelee osana Luikonlahden rikastamon tuotanto-organisaatiota. Työtehtäviin kuuluu tuotannon, kaivoksen ja ympäristön näytteiden analysointi.

Koulutus ja vaatimukset 

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Arvostamme hakijan aikaisempaa kokemusta laboratoriotöistä sekä alan koulutusta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Laboratory Technician Heikki Tulokas, puh. 050 571 9259, heikki.tulokas@boliden.com, soitot 20.6.-13.7.

Tule meille töihin!

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kansainvälisessä konsernissa.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme kautta: www.boliden.com/fi/ura. Hakuaika päättyy 3.8.2018. Hakemusta koskeviin kysymyksiin vastaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Eronen, puh. 050 528 0122.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kylylahti Oy

Toimipaikka: Luikonlahden rikastamo

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 20.6.2018

Haku päättyy: 3.8.2018 klo 23:59

Työ alkaa: 3.9.2018

Kategoria: Itä-Suomen lääni