Työpaikat

Työnjohtaja ja työnsuunnittelija mekaaniseen kunnossapitoon

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon työnjohtajia ja työnsuunnittelijoita mekaaniseen kunnossapitoon

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen yhteistyössä kunnossapidon muun organisaation kanssa. Vastaat alueesi laitteiden kunnossapidosta ja hallinnasta sekä osallistut käynnissäpitojoukkueen toimintaan. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä sekä alueesi työturvallisuudesta. Olet mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja vankka kokemus teollisuuden kunnossapidon esimiestehtävistä.

Työnsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi mekaanisten seisokki- ja kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja toteutus. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon työnjohtajien ja insinöörien kanssa sekä kehität laitteistojen kunnossapitoa ja käyttövarmuutta yhdessä käynnissäpitojoukkueen kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteistä sekä määrätietoista asennetta työtä kohtaan. Olet yhteistyökykyinen, motivoitunut, vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Pekka Lappalainen ma-pe klo 7.00-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 27.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 7.5.2018

Haku päättyy: 27.5.2018 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni