Työpaikat

Sähköinsinööri ja automaatioinsinööri

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. 

Haemme nyt Sotkamoon sähköinsinööriä ja automaatioinsinööriä

Tehtäviisi sisältyy prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapito aina jakeluverkosta prosessisähköistykseen ja -automaatioon. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapidon kanssa prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapidossa. Yhtenä alueena on kunnossapidon ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä aluekunnossapitäjien kanssa.

Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva sähkö-/automaatiotekniikan koulutus (DI/insinööri/AMK) ja vankka kokemus vastaavista kunnossapitoteollisuudesta. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Arvostamme lisäksi osaamista seuraavilla osa-alueilla:

  • prosessiteollisuus ja laitesähköistys
  • sähkönjakelu ja sähköverkot
  • automaatiojärjestelmien tuntemusta (SIEMENS, ValmetDNA, SCADA)
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • sähkö-automaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkö-automaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 27.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 7.5.2018

Haku päättyy: 27.5.2018 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni