Työpaikat

Kunnonvalvontainsinööri

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. 

Haemme nyt Sotkamoon kunnonvalvontainsinööriä

Vastaat mittaavan kunnossapidon toiminnasta sekä henkilöstösi kehittämisestä ja työturvallisuudesta. Osallistut mittaavan kunnossapidon toimintojen ja järjestelmien kehittämiseen.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI/AMK) ja kokemusta prosessiteollisuuden värähtelymittauksista sekä esimiestehtävistä.

Työskentelet tiimisi kanssa tiiviissä yhteistyössä kunnossapito- ja tuotanto-osastojen henkilöstön kanssa. Seuraat, analysoit ja raportoit laitteistojen kunnonvalvontatuloksia. Työtehtäviisi sisältyy myös käyttövarmuuden parantaminen, erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen ja laitteistojen vaurioanalyysit. Englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa.

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heino, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 27.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut:

Ilmoitus jatetty: 7.5.2018

Haku päättyy: 27.5.2018 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni