Työpaikat

Asentajia sähkö-automaatio-, mekaaniseen ja liikkuvan kaluston kunnossapitoon

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon asentajia sähkö-automaatio-, mekaaniseen ja liikkuvan kaluston kunnossapitoon

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen tuotannon laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviin.

Sinulla on kone-, metalli-, auto-, raskaskone tai sähkö-automaatioalan peruskoulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet yhteistyökykyinen, reipas, huolellinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön.

Sähkö-automaatioasentajan tehtävässä arvostamme erityisosaamista teollisuuden automaatio- tai sähköjärjestelmistä sekä kenttälaitteista.

Liikkuvan kaluston kunnossapitoasentajan tehtävässä katsomme eduksi, jos sinulla on tuntemusta liikkuvan kaluston hydrauliikka- ja sähköjärjestelmistä sekä ajoneuvojen vikadiagnostiikkaohjelmien käytöstä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Sähkö-automaatioasentajan tehtävästä lisätietoa antaa sähkö-automaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, p. 020 7130 800

Mekaanisen kunnossapidon asentajan tehtävästä lisätietoa antaa kunnossapitopäällikkö Pekka Lappalainen ma-pe klo 7.00-15.30, p. 020 7130 800.

Liikkuvan kaluston asentajan tehtävästä lisätietoa antaa liikkuvan kaluston kunnossapitopäällikkö Juha Kilpeläinen, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 27.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 7.5.2018

Haku päättyy: 27.5.2018 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni