Työpaikat

Huoltoinsinööri

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävät

Boliden Kevitsan kaivoskonekorjaamolla huolletaan avolouhinnassa käytettävä kalusto aina henkilöautoista CAT 793F ja CAT 795 F-AC kiviautoihin, poravaunut, Komatsu PC5500 ja PC8000 pistokauhakaivinkoneet, pyöräkuormaajat ja muut apukoneet. Haemme nyt uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektin ajaksi huoltoinsinööriä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Huoltoinsinöörin päätehtävät ovat poravaunujen huoltojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja valvonta. Hänen vastuullaan ovat:

  • Poravaunujen huoltojen kunnossapitosuunnitelman laatiminen
  • Huoltoprojektien koordinointi, valvonta ja raportointi
  • Työkalujen ja lisätyövoiman varaaminen huoltotöihin
  • Varaosavaraston ylläpito ja varastoitavien osien määritys
  • Huoltolistojen ja ohjeiden luominen ja ylläpito
  • Laitteiston käyttövarmuuden kehittäminen laadunvalvonnan kautta
  • Taloudellisten toimintatapojen kehittäminen
  • Työturvallisuuden valvonta, kehittäminen ja huoltojen riskiarviointi
  • Toiminnan jatkuvaan kehittämiseen tähtäävät erilliset projektit

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä pidemmän ajan työkokemusta huoltosuunnittelusta. Esimies- ja johtamiskokemus ovat eduksi tehtävää täytettäessä. Omaat erinomaiset projektinjohtamistaidot, paineensietokykyä sekä hyvän suullisen ja kirjallisen kielitaidon suomeksi ja englanniksi. Kiinnität huomiota korjaamotoiminnan kustannuksiin ja pyrit kehittämään kustannustehokkaita, laadukkaita ja turvallisia toimintatapoja.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Boliden Kevitsan liikkuvan kaluston kunnossapidon suunnittelu on erinomainen mahdollisuus näyttää ja kehittää osaamistasi Suomen louhintamäärältään suurimmalla avolouhoksella. Lisäksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.
Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jari Seppälä, korjaamopäällikkö, jari.seppala@boliden.com
Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttuselta, minna.helttunen@boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Bolidenin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 27.5.2018 mennessä.
Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää 450 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 7.5.2018

Haku päättyy: 27.5.2018 klo 23:55

Työ alkaa: 2.7.2018

Kategoria: Lapin lääni