Työpaikat

Business controller, Keliber Oy

HAEMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KOKENUTTA BUSINESS CONTROLLERIA tukemaan yrityksen johtoa liiketoiminnan kehityksessä ja kasvussa

Pääset vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan ja kehittymiseen. Tehtäviisi kuuluu:

  • budjetti- ja ennusteprosessin sekä muiden talouden seurantaan ja analysointiin liittyvien tehtävien sekä liiketoiminnan raportoinnin toimintatapojen ja prosessien kehittämistä
  • taloudellisen tiedon tuottaminen ja analysointi sekä sisäisen että ulkoisen raportoinnin tarpeisiin

Tehtävässäsi tuotat tietoa ylimmälle johdolle ja johtoryhmälle päätöksenteon tueksi. Raportoit suoraan yhtiön talous- ja rahoitusjohtajalle.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM/DI/AMK) sekä ainakin viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista (Excel ja taloushallinnon tietojärjestelmät) sekä erityisesti kokemusta ja kiinnostusta taloushallinnon järjestelmien kehitysprojekteista. Aikaisempi työskentely kansainvälisessä ympäristössä on etu.

Työskentelyotteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa. Olet selkeä esiintyjä ja osaat viestiä monimutkaiset asiat ymmärrettävästi ja vakuuttavasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä ajatella analyyttisesti ja tarttua uusiin asioihin rohkeasti. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi ammattilaiseksi sekä ainutlaatuisen tilaisuuden olla perustamassa Suomeen uutta kaivosta ja tuotantolaitosta. Pääset vaikuttamaan yritykseen jo alkumetreiltä ja tuomaan panoksesi koko yrityksen toimintaan.  Yhtiön tuotantolaitokset tulevat sijaitsemaan Kaustisella ja Kokkolassa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Baronan seniorikonsultilta Viivi Härköseltä puh. 050 5966328 tai laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten, viimeistään kuitenkin 3.6.2018.

 

Takaisin

Rekrytoija: Keliber Oy

Toimipaikka: Keliber Oy, Kaustinen/Kokkola

Kotisivut: www.keliber.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Ilmoitus jatetty: 4.5.2018

Haku päättyy: 3.6.2018 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Länsi-Suomen lääni