Työpaikat

Rikastamonpäällikkö, Keliber Oy

Haemme nyt Rikastamonpäällikköä vastaamaan litiumkarbonaattituotantoon kuuluvan rikastamon perustamisesta ja johtamisesta. Pääset vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan, kehittymiseen ja organisaation rakentamiseen.

Tulet vastaamaan toiminnan ja tuotannon suunnittelusta sekä toimimaan esimiehenä tuotannonesimiehille ja operaattoreille. Vastuullasi on rikastetuotanto ja siihen liittyvät tehtäväkokonaisuudet, kuten rikastamon turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasiat yhdessä ympäristöpäällikön kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi tuotantolaitoksen rakentamisesta tai suunnittelusta ja laajojen projektien johtamisesta. Olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon ja olet opinnoissasi perehtynyt syvällisesti mineraalitekniikkaan ja/tai metallurgiaan. Henkilönä omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja olet tottunut neuvottelemaan ja esiintymään työssäsi. Lisäksi olet suunnitelmallinen ja kykenet priorisoimaan asioita.

Eduksesi katsotaan tuntemus koko litiummalmin rikastus- ja jalostusketjusta sekä kokemus tuotannon kustannus- ja massataselaskennasta ja geometallurgiasta.

Tarjoamme sinulle harvinaisen mahdollisuuden olla perustamassa Suomeen uutta kaivosta ja tuotantolaitosta. Pääset vaikuttamaan yritykseen jo alkumetreiltä ja tuomaan panoksesi koko yrityksen toimintaan. Rikastamon sijaintipaikka on Kaustinen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Baronan seniorikonsultilta Viivi Härköseltä puh. 050 5966328 tai laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten, viimeistään kuitenkin 3.6.2018.

www.keliber.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

 

Takaisin

Rekrytoija: Keliber Oy

Toimipaikka: Kaustinen/Kokkola

Kotisivut: www.keliber.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Ilmoitus jatetty: 4.5.2018

Haku päättyy: 3.6.2018 klo

Työ alkaa:

Kategoria: Länsi-Suomen lääni