Työpaikat

Palkanlaskija

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon palkanlaskijaa

Vastaat omalta osaltasi työajanseurannasta, palkanlaskennasta ja palkkahallintoon liittyvien ilmoitusten, todistusten ja tilitysten laatimisesta sekä raportoinnista. Osallistut myös kehityshankkeisiimme.

Tehtävä vaatii erityistä numerotarkkuutta ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne. Paineensietokykysi on hyvä ja olet tottunut toimimaan haasteellisissakin tilanteissa. Hallitset tietotekniikkaa ja opit nopeasti uusia järjestelmiä.

Odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Ensisijainen vastuualueesi sisältää työntekijäpalkat, mutta osaamisesi myötä myös toimihenkilöpalkkojen sijaistaminen on mahdollista. Kokemus erilaisista työaikamuodoista ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksista katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Petri Parjanen  ti 15.5. klo 14.30-15.30, p. 020 7130 800. Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 30.4.2018

Haku päättyy: 20.5.2018 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni