Työpaikat

IT-tukihenkilö

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon IT-tukihenkilöä

Vastaat työasemaympäristön ylläpidosta ja käyttäjätuesta. IT–ympäristömme on laaja kokonaisuus, jossa vaaditaan monipuolista osaamista, ennakkoluulotonta ja uudistavaa asennetta, ryhmä- ja yhteistyötaitoja sekä alan kehittymisen seuraamista ja uusien tekniikoiden hyödyntämistä.

Vastuualueesi on päätelaitteiden koko elinkaaren hallinnointi, hallintajärjestelmien (mm. AD, SCCM, F-Secure AV, Airwatch, Dell ImageAssist) ylläpitäminen ja hyödyntäminen, tulostinympäristön ja neuvotteluhuonetekniikan ylläpito sekä käyttäjien ohjeistaminen ja tuen antaminen.

Edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja, ratkaisukeskeistä suhtautumista työn haasteisiin, teknistä osaamista tietokoneista ja mobiililaitteista, Windows-käyttöjärjestelmä- ja Office-ohjelmisto-osaamista sekä perustietoja lähiverkoista. Arvostamme avointa ja yhteistyötaitoista luonnetta, vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Johannes Lukkari ma 14.5. klo 14.00-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 30.4.2018

Haku päättyy: 20.5.2018 klo 00:01

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni