Työpaikat

Hankintapäällikkö

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon hankintapäällikköä

Vastaat tehtävässäsi keskeisten projektihankintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä merkittävien tuotannon tarveaineiden kotiinkutsuista projektien ja tuotannon tarpeiden mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vahvan kokemuksen muutoin, ja olet edelleen innostunut kehittämään itseäsi ja hankintaprosesseja asiakastarpeen mukaan. Tunnet hyvin teollisuuden hankintaprosessit sekä kaupalliset neuvottelu- ja sopimuskäytännöt.

Arvostamme järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää englannin kielen osaamista ja systemaattista ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Janne Palosaari pe 11.5. klo 13.00–15.00 ja pe 18.5. klo 13.00–15.00, p. 020 713 0800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 30.4.2018

Haku päättyy: 20.5.2018 klo 00:01

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni