Työpaikat

Projektipäällikkö

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon projektipäälliköitä

Tehtävässäsi toteutat teollisuuteen liittyviä investointiprojekteja läheisessä yhteistyössä tuotannon eri osa-alueiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK) sekä vahvaa kokemusta projektien johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä päätöksentekokykyinen projektipäällikkö.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kyky luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • näyttöä menestyksekkäästä projektinhoidosta ja -johtamisesta
  • rakentamis- tai prosessiteollisuuden osaamista
  • toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa
  • rakentamisen, automaation, sähköjärjestelmien sekä mekaniikan ja putkistojen ymmärrystä
  • englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastopäällikkö Hannu Rimpiläinen ke-pe klo 14.30-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 30.4.2018

Haku päättyy: 20.5.2018 klo 00:01

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni