Työpaikat

Kaivossuunnittelija

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi.

Haemme nyt Sotkamoon kaivossuunnittelijaa

Tehtäviisi geologia ja kaivossuunnittelu -osastolla kuuluvat:

  • avolouhoksen tuotannon suunnittelu sisältäen viikkosuunnitelmien teon
  • lyhyen ja/tai keskipitkän tähtäimen aikataulutus
  • louhintakenttien suunnittelu ja poraussuunnittelun ohjaus
  • louhossuunnittelu

Tehtävässä vastaat avolouhinnan suunnittelusta turvallisuus- ja taloudelliset näkökulmat huomioiden. Tehtäviin voi kuulua myös louhintamenetelmien kehittämistä sekä muita avolouhinnan kehitysprojekteja. Työnkuvasta voidaan neuvotella aikaisemman kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Hakijoilta edellytetään kaivostekniikan tai geologian korkeakouluopintoja, aikaisempaa kokemusta louhinta- tai kaivostyöstä ja CAD-ohjelmistojen hyödyntämisestä suunnittelussa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta käytännön töistä, halua kehittää toimintaa jatkuvasti ja vastuunottokykyä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa vt. osastopäällikkö Juho Torvi, p. 020 713 0800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 30.4.2018

Haku päättyy: 20.5.2018 klo 00:01

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni