Työpaikat

Kunnossapitoasentajaa Luikonlahden rikastamolle

Kunnossapidossa toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa Luikonlahden rikastamon prosessilaitteiden häiriötön toiminta. Tehtävät koostuvat ennakkohuolto- ja vikatilausten toteuttamisesta sekä erilaisten projektien käyttöönotoista.

Koulutus ja vaatimukset

Arvostamme alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakemukset ja lisätiedot

Avoimet työpaikkamme ovat avoinna nettisivuillamme. Täytä hakemus ja liitä mukaan mahdollinen ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.boliden.com viimeistään 23.2.2018.

 

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden Kylylahti on osa Bolidenin konsernia. Maanalainen kaivoksemme sijaitsee Polvijärvellä ja rikastamomme Luikonlahdella. Malminlouhintamme on n 700 000 tonnia vuodessa ja päätuotteemme kupari-kultarikaste. Boliden Kylylahti työllistää n.220 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

 

 

 

 

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kylylahti

Toimipaikka: Luikonlahden rikastamo

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 8.2.2018

Haku päättyy: 23.2.2018 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Itä-Suomen lääni