Työpaikat

NUOREMPI GEOLOGI / GEOLOGIHARJOITTELIJA

Haemme Terrafamelle Sotkamoon

Nuorempaa geologia / geologiharjoittelijaa

 

Haemme vastavalmistunutta tai valmistumisvaiheessa olevaa geologian opiskelijaa nuoremman geologin tai geologiaharjoittelijan tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kalliomekaanisen tiedon ja geologisten näytteiden keräystä ja käsittelyä, 3D-mallinnusta sekä grade control -prosessin kehitystehtäviä.

Tehtävä on kestoltaan määräaikainen ja kestosta voidaan neuvotella (6-9 kk).

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kaivosalalta sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään osaamista monipuolisissa projektiluontoisissa geologin tehtävissä. Samalla pääset näköalapaikalle suomalaiseen kaivosteollisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antavat geologi David Garcia-Balbuena ja kaivossuunnittelun päällikkö Juho Torvi, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 18.2.2018 mennessä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä.

 

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava kaivostoiminta. www.terrafame.fi

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 29.1.2018

Haku päättyy: 18.2.2018 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni