Työpaikat

MITTAAJA

E. Hartikainen Oy on autokauppaa ja maarakennusta harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli n. 200 milj. euroa. Yhtiössämme työskentelee yli 680 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea.

E. Hartikainen Oy hakee

vakituiseen työsuhteeseen

MITTAAJAA

Ensimmäinen työkohde tulee olemaan Terrafamen kaivos Sotkamossa. Työtehtäviin kuuluu kaivos- ja infrarakennusmittaukset, sisältäen kartoitus- ja merkintämittauksia sekä maastotiedon jälkikäsittelyä. Mittalaitteitamme ovat Leican GNSS- ja takymetrikalusto.

Työsuhde alkaa neljän kuukauden mittaisella koeajalla, jonka alkuvaiheessa annetaan perehdytys työmaan mittaustehtäviin. Työaika kokoaikatyö, 40h/viikko. Mahdollisesti vuorotyötä.

Kelpoisuusehdot: kartoittaja tai aikaisempi kokemus maastomittaustehtävistä. Valmius matkustaa mahdollisesti muuttuvan työkohteen mukaan. Työnantaja tarjoaa työ-kohteiden mukaan työmaamajoituksen. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Arvostamme kokemusta 3D-win maastomittausohjelmasta, kaivosmittauksesta ja työkoneohjauksesta.

Palkkaus: Maa- ja vesirakennusalan tes.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään 15.2.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen: jouni.kainulainen@hartikainen.com. Mahdolliset lisätiedustelut tehtävää koskien voi lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Takaisin

Rekrytoija: E. Hartikainen Oy

Toimipaikka: E. Hartikainen Sotkamo Terrafamen kaivos

Kotisivut: www.hartikainen.com

Ilmoitus jatetty: 16.1.2018

Haku päättyy: 15.2.2018 klo 16.00

Työ alkaa:

Kategoria: Itä-Suomen lääni