Työpaikat

Kunnossapitoasentajia

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Kunnossapitoasentajia

Tehtävät
Kunnossapitoasentajan päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon laitteistojen huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät kunnossapitoasentajan peruskoulutusta tai hitsaajan, kaivosalan, koneasentajan tai metallijalostuksen ammattitutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta tuotantolaitoksen kunnossapitotehtävistä. Odotamme sinulta käytännön hitsaustaitoja MIG- ja puikkohitsaukselle sekä kykyä hahmottaa laitteiden toimintaa piirustuksista. Katsomme eduksi, että hallitset koneistuksen perustiedot.

Kunnossapitoasentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä turvallisesti haastavissakin olosuhteissa. Hakijalta odotamme vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työtehtävä on pääasiallisesti päivätyötä(ma-pe), mutta edellytämme valmiutta myös vuorotyöhön.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Heikki Kamula tai Jari Pulkkinen (etunimi.sukunimi@boliden.com).

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 14.1.2018 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.430 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 14.11.2017

Haku päättyy: 14.1.2018 klo 23:55

Työ alkaa: 15.1.2018

Kategoria: Lapin lääni