Työpaikat

Help Desk -tukihenkilö

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Help Desk –tukihenkilöä


Help Desk –tukihenkilö on osa Kevitsan tietotekniikkapalveluiden työtiimiä. Hän vastaa tietokoneiden, oheislaitteiden ja verkkojen toimivuudesta sekä käyttäjien opastuksesta ja neuvonnasta.

Tehtävät
Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu:

  • Tietoteknisten ongelmien ratkominen ja käyttäjien opastus
  • Koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon
  • Tukipyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen
  • Loppukäyttäjien neuvonta

Koulutus ja vaatimukset

  • Soveltuva koulutus esimerkiksi datanomin tutkinto tai vastaava työkokemus
  • Kyky toimia itsenäisesti ja tehokkaasti myös paineen alla
  • Asiakaslähtöisyys; hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
  • Ongelmanratkaisukyky ja joustavuus
  • Kyky hoitaa tehtävää suomeksi ja englanniksi

Lisätietoja
Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on vuoden loppuun. Työsuhteen jatkuminen on myös mahdollista määräaikaisuuden jälkeen. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jan Nakolinna, Site ICT Lead, jan.nakolinna@boliden.com
Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta minna.helttunen@boliden.com

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja erinomaisen tilaisuuden laajentaa osaamistasi IT-alalta. Suomen toiseksi suurimmassa kunnassa Sodankylässä sinulla on mahdollisuus nauttia Lapin luonnosta ja sen tarjoamista harrastusmahdollisuuksista.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ viimeistään 29.10.2017 mennessä.
Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 12.10.2017

Haku päättyy: 29.10.2017 klo 23:55

Työ alkaa: 6.11.2017

Kategoria: Lapin lääni