Työpaikat

Etsimme rakennegeologia Kemin kaivokselle

Outokummun Kemin kaivos on EU-alueen ainoa kromikaivos ja osa Outokummun Tornion tehtaiden vastuullista tuotantoketjua. Tavoitteemme on olla ensimmäinen hiilineutraali kaivos vuoteen 2025 mennessä.

Tehtävääsi rakennegeologina sisältyy maanalaisen kaivoksemme kivilajimallien ja muiden geologisten rakenteiden tulkinta, rakennegeologisten aineistojen keräämisen kehittäminen, kalliomekaanisten blokkimallien ylläpitäminen sekä kalliomekaanisen seurantamittausdatan analysointi. Olet osa yhdeksän hengen ammattilaistiimiä ja raportoit tehtävässäsi vanhemmalle kalliomekaniikkainsinöörille.

Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja sitoutunut jatkuvaan parantamiseen. Olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan verkostoja, jotka mahdollistavat sujuvan yhteistyön eri sidosryhmien välillä. Turvallisuus on meillä aina etusijalla ja etsimme henkilöä, jolla on myös tinkimätön turvallisuusasenne ja halu edistää turvallisuuskäyttäytymistä.

Tarjoamme sinulle selkeästi määritellyn roolin ja vastuut, mahdollisuuden urakehitykseen, sekä joukon työsuhde-etuja, kuten osittaisen etätyömahdollisuuden, polkupyöräedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä osallisuuden henkilöstörahastossamme.

Odotamme sinulta geologian tai insinööritieteen tutkintoa alalta sekä kokemusta rakennegeologiasta tai kalliotuennasta ja mallinnusohjelmistoista (esim. Leapfrog/Surpac).

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi 8.4.2024 mennessä.  https://careers.outokumpu.com/job/Kemi-Rakennegeologi/1047242601/?utm_campaign=ProKaivos

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-11 vanhempi kalliomekaniikkainsinööri Marko Matinlassi, puh. +358 40 778 9579.
Lisätietoa hakemukseesi ja valintaprosessiin liittyen antaa rekrytoija Pia Keskitalo, pia.keskitalo@outokumpu.com

 

Edistämme monimuotoisuutta, tasapuolisuutta ja osallisuutta Outokummussa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki työntekijät tuntevat olonsa tervetulleiksi ja että heitä kuullaan tasapuolisesti ja heillä on yhtäläiset mahdollisuudet

Takaisin

Rekrytoija: Outokumpu Chrome Oy

Toimipaikka: Kemin kaivos

Kotisivut: www.outokumpu.com

Ilmoitus jatetty: 13.3.2024

Haku päättyy: 8.4.2024 klo 23:59

Työ alkaa: 15.5.2024

Kategoria: Lapin lääni