Työpaikat

Käyttöinsinööri Terrafamelle

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Henkilöstötarpeiden lisäännyttyä haemme nyt Terrafamen akkukemikaalitehtaalle

UUTON KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on päivätyö. Osittainen etätyö on mahdollista.

Työtehtäväsi tulee olemaan akkukemikaalitehtaan uuton alueen käyttöinsinöörin tehtävät. Vastaat osaltasi siitä, että prosessi toimii moitteettomasti. Tehtäviisi kuuluu prosessin valvonnan ja kehittämisen lisäksi myös tuotanto-operaattoreiden ohjeistus. Koska prosessilaitos on käyttöönottovaiheessa, työssäsi on vahva kehitysaspekti. Pääset kehittämään prosessia, ohjeistuksia sekä toimintatapoja.

Haemme henkilöä, jolla on jonkun verran kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä prosessi- tai kemiatekniikan koulutustausta. Myös muun koulutustaustan ja tarvittavan työkokemuksen omaavat henkilöt huomioidaan haussa. Toivomme sinulta kehityshengistä ja järjestelmällistä työotetta, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä halukkuutta oppia uutta. Automaatio-osaaminen katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, osaamiseen sidotun palkkauksen sekä kehitysmyönteisen työympäristön. Terrafame tukee opiskelua ja itsensä kehittämistä sekä henkilöstön virkistäytymistoimintaa. Tarjolla on mahdollisuus vaikuttaa uuden akkukemikaalitehtaan kehittämiseen ja sitä kautta omaan ammatilliseen kehittymiseen.

Mikäli käyttöinsinöörin tehtävät Terrafamella kiinnostavat, jätä hakemuksesi Nordrec Henkilöstöpalvelujen nettisivujen kautta http://nordrec.likeit.fi/apply/2910456 viimeistään 4.12.2022 Lisätietoja tehtävästä antaa Terrafamelta käyttöpäällikkö Hannu Karppanen 020 7130 800 ja Nordrecilta Helen Vesik 040 167 8094

Takaisin

Rekrytoija: Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: https://nordrec.fi

Ilmoitus jatetty: 18.11.2022

Haku päättyy: 4.12.2022 klo 23:59

Työ alkaa: 12.12.2022

Kategoria: Oulun lääni