Työpaikat

Tule Terrafamelle malminkäsittelyn operaattoriksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme malminkäsittelyn operaattoreita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtehtäviisi kuuluu murskaus- ja agglomerointiprosessin sekä liuotuskasan teon prosessioperoinnin valvomo- ja kenttätyöt. Työskentelet myös malmin bioliuotuskasan kasauskoneen ohjaamossa. Vastaat yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa turvallisesta työskentelystä. Huolehdit prosessin häiriöttömästä kulunohjauksesta ja valvonnasta sekä koneiden ja laitteiden kunnonseurannasta. Työaikamuoto on TAM37/12h (rytmityksellä 2 aamua klo 7-19 ja 2 yötä klo 19-7, 6 vrk vapaata).

Sinulla on teknisen alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden tai maanrakennusalan työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja sinulla on turvallinen ote työntekoon. Luonteeltasi olet reipas, motivoitunut ja työtä pelkäämätön.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Antti Nyman, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.12.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 11.11.2022

Haku päättyy: 2.12.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni