Työpaikat

Tule Terrafamelle bioliuotuksen ja vesienhallinnan operaattoriksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme operaattoreita bioliuotus ja vesienhallinta -osastolle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtehtäväsi liittyvät bioliuotuksen ja vesienhallinnan alueen tuotantoprosessin ohjaamiseen ja ylläpitoon. Kenttäoperaattorina työaikamuoto on TAM37/12h (rytmityksellä 2 aamua klo 7-19 ja 2 yötä klo 19-7, 6 vrk vapaata) ja kasteluoperaattorina työaikamuoto on TAM 17/10h (rytmityksellä 4 työvuoroa klo 7-17, 4 vrk vapaata).

Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sinulla on pitkäjänteinen ja turvallinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Tehtävässä on eduksi tekninen koulutus ja aiempi kokemus teollisista tuotantoprosesseista tai kunnossapidosta.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja kenttäoperaattorin tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Jari Koivunen ja kasteluoperaattorin tehtävästä käyttöpäällikkö Petteri Kiiskinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.11.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 11.11.2022

Haku päättyy: 30.11.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni