Työpaikat

OPERAATTOREITA Sotkamo Silver Oy:n rikastamolle

 

Sotkamo Silver Oy on paikallinen ja vastuullinen Hopeakaivos. Tehtävämme on ”Löytää, louhia ja luoda – metalleja ja arvoa” ja olemme mukana modernin yhteiskunnan luomisessa tuottamalla sen tarvitsemia metalleja. Toimintaamme ohjaavat arvot Vastuullisuus (Be responsible) ja Paikallisuus (Be local). 

 Lisätietoja yhtiöstä www.silver.fi

 

Haemme

KAHTA RIKASTAMON OPERAATTORIA HOPEAKAIVOKSELLE SOTKAMOON

Operaattorin työhön kuuluu monipuolisesti rikastuksen ja malminkäsittelyn osaprosessien hallinta- ja käynnissäpitotehtäviä. Työ operaattoritiimissä on suurelta osin itsenäistä kenttä- ja valvomotyöskentelyä. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta prosessiteollisuuden alalta. Kokemus rikastamolla työskentelystä ja kunnossapitotehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Arvostamme tehtävässä myös oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, loistavat työkaverit, jotka auttavat ja ovat tukenasi, kilpailukykyisen palkan ja kattavan työterveyshuollon. Pitkämatkalaisilla on myös mahdollisuus edulliseen yhteismajoitukseen.

Vastuullisuus on toinen toimintaamme ohjaavista arvoista. Se näkyy työyhteisössämme avoimuutena, arvostuksena ja luotettavuutena – olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään huolta. Tarjolla on mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Pääset työskentelemään yhdessä loistavien työkavereiden kanssa, jotka auttavat ja ovat tukenasi myös perehdytyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rikastamon käyttöinsinööri Kristian Colpaert 050 493 4254, kristian.colpaert@silver.fi

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.11.2022 mennessä osoitteella ”haku@silver.fi”. Hakemukseen maininta ”Operaattori”. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sotkamo #lomalla365#

Sotkamossa työ, asuminen ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti. Meillä voit nauttia jokaisesta hetkestä kuin lomapäivästä omassa tahdissasi. Hyvät palvelut ja miltei rajattomat vapaa-ajan mahdollisuudet ovat meille arkipäivää. Myös kuvankaunis luonto harjuineen, hiekkarantoineen ja jylhine metsineen kuuluu arkeemme. Lue lisää https://www.kotipesasotkamo.fi/

Takaisin

Rekrytoija: Sotkamo Silver Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.silver.fi

Ilmoitus jatetty: 19.10.2022

Haku päättyy: 25.11.2022 klo 00:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni