Työpaikat

Henkilöstöassistenttia

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Henkilöstöassistenttia

Tehtävät
Boliden Kevitsan HR-osasto tukee Kevitsan kaivoksen esihenkilöitä ja henkilöstöä kaikkien työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyvien työsuhdeasioiden käsittelyssä. Osallistumme aktiivisesti sisäisen viestinnän ja osaamisen kehittämiseen, palkitsemisen ja työympäristön kehittämiseen sekä työhyvinvointitoimintaan.

Haemme nyt henkilöstöassistenttia avustamaan henkilöstökehittäjiä kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessissa ajalle 1.12.2022–31.5.2023.

Päätehtäväsi ovat:

  • Työpaikkailmoitusten laadinta ja julkaisu
  • Hakemusten hallinnointi/käsittely ja yhteydenpito hakijoihin
  • Työhaastattelujen järjestäminen
  • Työhaastatteluissa mukana oleminen HR-edustajana
  • Työsopimusten laatiminen
  • Perehdytyksessä avustaminen

Lisäksi osallistut työhöntulotarkastusten järjestämiseen, henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon HR-järjestelmässä sekä avustat henkilöstöhallinnon tiimiä muissa ajankohtaisissa kehitysprojekteissa.

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävä edellyttää alalle soveltuvaa ja tukevaa koulutusta (henkilöstöhallinto, liiketalous, yhteiskuntatieteet, kasvatustieteet, kauppatieteet). Katsomme eduksi työkokemuksen ja osaamisen henkilöstöhallinnon tehtävistä. Henkilöstöassistentin tehtävä on loistava mahdollisuus tutustua kansainvälisen kaivosyhtiön liiketoimintaan, toimintakulttuuriin sekä johtamisen ja henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä käsitellä asioita ehdottoman luottamuksellisesti sekä työsuhteen aikana, että sen jälkeen. Lisäksi olet huolellinen sekä järjestelmällinen ja kykenet aikatauluttamaan ja organisoimaan tapaamisia. Omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä (HR-järjestelmät) ja sosiaalisen median hyödyntämistä sekä hallitset MS Office –perusteet (Word ja Outlook).

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle osaavan ja toisia tukevan työyhteisön sekä hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen kaivosteollisuuden näköalapaikalla.
Odotamme, että jaat yhtiömme perusarvot, jotka ovat: huolenpito, rohkeus ja vastuu.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa henkilöstökehittäjä Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 17.10.2022.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 22.9.2022

Haku päättyy: 17.10.2022 klo 23:59

Työ alkaa: 1.12.2022

Kategoria: Lapin lääni