Työpaikat

Metallurgi

Boliden Kevitsan monimetallikaivos hakee vakituiseen työsuhteeseen

Metallurgia

Tehtävät
Boliden Kevitsan rikastusprosessi on perinteinen kuparin ja nikkelin vaahdotusprosessi, jossa kivi murskataan ja jauhetaan, minkä jälkeen arvomineraalit erotellaan vaahdottamalla. Nikkelin ja kuparin lisäksi kaivos tuottaa platinaa, palladiumia, kultaa ja kobolttia.

Haemme nyt metallurgia vahvistamaan rikastusprosessin optimoinnista, seurannasta ja kehityksestä vastaavaa tiimiämme. Metallurgin päätehtävä on tukea rikastamon tuotantoa, turvallisuutta ja tehokkuutta edistäen kaikissa prosessin vaiheissa: murskauksessa, jauhatuksessa, vaahdotuksessa ja vedenpoistossa. Prosessien suoriutumista seuraavien tunnuslukujen ja mittareiden raportoinnin ja datan analysoinnin ohella saat mahdollisuuden osallistua monipuolisiin ja kansainvälisiin rikastamon kehitysprojekteihin.

Koulutus ja vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää yliopistotutkintoa metallurgian, prosessitekniikan tai kemiantekniikan puolelta. Aikaisempi kokemus rikastusprosessista sekä kokemus teollisuusympäristöstä eri automaatiojärjestelmien parissa katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Kykenet analyyttiseen ajatteluun ja omaat erinomaiset tietojenkäsittelytaidot. Hyvät matemaattiset tiedot ja taidot edesauttavat tehtävässä suoriutumista. Lisäksi tarvitset sekä suullisia että kirjallisia taitoja suomeksi ja englanniksi.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Etsimämme henkilö on motivoitunut ja valmis uusiin haasteisiin ja ottaa itsenäisesti vastuuta työnsä tuloksesta. Toimit sujuvasti myös paineen alla ja kommunikoit selkeästi ja sujuvasti kaikkien sidosryhmien kanssa. Sodankylässä saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Lisätietoa
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Janne Laukkanen, rikastamon johtaja, janne.laukkanen@boliden.com.
Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessiin liittyen, lisätietoja antaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: https://www.boliden.com/fi/Ura/ 31.10.2022 mennessä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 22.9.2022

Haku päättyy: 31.10.2022 klo 23:59

Työ alkaa: 21.11.2022

Kategoria: Lapin lääni