Työpaikat

Tule Terrafamelle mekaanisen kunnossapidon vuorotyönjohtajaksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Kun sähköautojen akuissa käytetään kestävästi tuotettuja kemikaaleja, hiilidioksidipäästöt vähenevät merkittävästi. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme tehdaspalveluosastolle mekaanisen kunnossapidon vuorotyönjohtajaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaikamuoto on TAM 17/10h (klo 7-17, rytmityksellä 4 työvuoroa – 4 vapaata).

Tehtäviisi kuuluvat mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen yhteistyössä tuotanto-osastojen ja tehdaspalveluosaston muun henkilöstön kanssa teollisuusalueellamme. Vastaat noin neljän hengen tiimisi suorituskyvystä, kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Huolehdit alueesi laitteiden kunnossapidosta, hallinnasta ja työturvallisuudesta sekä osallistut käynnissäpitojoukkueen toimintaan. Olet mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja vankka kokemus teollisuuden kunnossapidon esihenkilötehtävistä.

Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteistä sekä määrätietoista asennetta työtä kohtaan.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Tapio Rysälä, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 9.10.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 21.9.2022

Haku päättyy: 9.10.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni