Työpaikat

Oletko sinä uusi vastuullisuuspäällikkömme/-asiantuntijamme?

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Kun sähköautojen akuissa käytetään kestävästi tuotettuja kemikaaleja, hiilidioksidipäästöt vähenevät merkittävästi. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme EHSQ ja viestintä -osastollemme vastuullisuuspäällikköä tai vastuullisuusasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastuullisuuspäällikkönä tai -asiantuntijana työskentelet mm. vastuullisuusjärjestelmien ja vastuullisuusraportoinnin parissa ja seuraat tiiviisti alan kehitystä. Teet tiivistä yhteistyöstä EHSQ-osaston turvallisuus-, ympäristö-, laatu- ja viestintäasiantuntijoiden sekä Terrafamen tuotanto-osastojen kanssa. Toimenkuvasi tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Raportoit tehtävässä roolista riippuen joko kestävän kehityksen johtajalle tai ympäristöpäällikölle.

Sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja jo jonkin verran kokemusta erilaisista vastuullisuuteen liittyvistä tehtävistä. Eduksi katsomme erityisesti seuraavat osaamisalueet:

  • Vastuullisuuteen liittyvien kansainvälisten järjestelmien, sitoumusten ja standardien tuntemus.
  • Vastuullisuuteen liittyvien raportointivaatimusten tuntemus.
  • Elinkaarianalyyseihin ja CO2-tavoitteisiin liittyvä tuntemus
  • Hankintaketjujen vastuullisuuteen liittyvä tuntemus.
  • Käytännön kokemus erilaisista toiminnan tasoa mittaavista arviointiprosesseista.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä tehtävässä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin.

Huolehdimme sinusta mm. etätyömahdollisuuden, joustavien työaikojen, laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana torstaisin klo 13.00-15.30 kestävän kehityksen johtaja Veli-Matti Hilla, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.10.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 21.9.2022

Haku päättyy: 16.10.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni