Työpaikat

Tule Terrafamelle liikkuvan kaluston kunnossapidon vuorotyönjohtajaksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Kun sähköautojen akuissa käytetään kestävästi tuotettuja kemikaaleja, hiilidioksidipäästöt vähenevät merkittävästi. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme tehdaspalveluosastollemme vuorotyönjohtajaa liikkuvan kaluston kunnossapitoon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaikamuoto on TAM37/12h (rytmityksellä 4 työvuoroa – 6 vapaata).

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen yhteistyössä kunnossapidon muun organisaation kanssa Sotkamossa sijaitsevalla teollisuusalueellamme. Vastaat alueesi laitteiden ennakkohuolto- ja korjaavien töiden suunnittelusta, toteutuksesta ja tehokkaasta toiminnasta yhdessä muiden osastojen kanssa. Osallistut mm. varaosien hankintaan, ylläpitoon ja hallintaan.  Huolehdit oman tiimisi suorituskyvystä, kehittämisestä sekä alueesi työturvallisuudesta. Olet mukana kehittämässä kunnossapidon työmenetelmiä ja järjestelmiä. Kalustonamme on louhinnan järeät lastauskoneet ja kiviautot, kasanpurun pintajyrsimet sekä muu kevyempi kuorma-auto- ja pakettiautokalusto.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja vankka kokemus teollisuuden kunnossapidon esihenkilötehtävistä.

Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteistä sekä määrätietoista asennetta työtä kohtaan. Olet yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen ja käytännönläheinen.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin.

Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla. Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikkuvan kaluston päällikkö Juha Kilpeläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 21.9.2022

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni