Työpaikat

Rikastamon käyttöhenkilö

Pampalon maanalaisen kultakaivoksen laajentamisen johdosta etsimme joukkoomme

Rikastamon käyttöhenkilöitä

Pampalon kaivoksen käyttöhenkilön tehtäviin kuuluvat rikastamon käyttötehtävät, mm murskaus, jauhatus, vaahdotus ja rikastamon ajo ja valvonta. Työ on jaksotyötä, jossa työjaksojen välissä on pitkä vapaa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä rikastamolla, mutta otamme huomioon kokemuksen muusta teollisuudesta. Osaaminen muista prosessitehtävistä tai kunnossapidosta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, tiimityöskentelytaitoja ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan, parhaat kollegat ja kilpailukykyisen palkan. Endominesillä on yhteismajoitustilat Hattuvaarassa, joten työmatkakaan ei koidu esteeksi.

 

Laita hakemuksesi tulemaan empimättä Sampolle osoitteella

sampo.hirvonen@endomines.com

Lisätietoja saat numeroista:

040 – 3540 885 /Sampo

 

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Takaisin

Rekrytoija: Endomines Oy

Toimipaikka: Pampalo, Ilomantsi

Kotisivut:

Ilmoitus jatetty: 19.9.2022

Haku päättyy: 31.10.2022 klo 12:00

Työ alkaa: 1.10.2022

Kategoria: Itä-Suomen lääni