Työpaikat

Tule Terrafamelle tehdaspalokunnan suojeluhenkilöksi!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme EHSQ ja viestintä -osaston riskienhallinnan toimintoon tehdaspalokunnan suojeluhenkilöä. Tehtävänäsi on paloturvallisuustekniikkaan, tehdaspalokuntaan ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat koulutus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät tehdaspalokunnassa. Työaikamuoto on TAM37/12h.

Sinulla on pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus ja BC-luokan ajokortti sekä pelastussukelluskelpoisuus, joka tarvittaessa testataan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävävalinnassa voidaan ottaa huomioon myös pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ratkaisun tekoon. Lisäksi työtehtävistä suoriutuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin.

Suojeluhenkilönä kuulut kymmenhenkiseen tehdaspalokunnan tiimiin.  Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.30 riskienhallintapäällikkö Timo Turrek, p. 020 7130 800 (vaihde).

Haku on avoinna toistaiseksi, mutta täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2022

Haku päättyy:

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni