Työpaikat

Tule Terrafamelle ympäristöinsinööriksi/-asiantuntijaksi!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme EHSQ ja viestintä -osastollemme ympäristötiimiin ympäristöinsinööriä/-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden kesto on arviolta vuoden 2023 loppuun saakka.

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä Terrafamen tuotanto-osastoihin sekä eri asiantuntijatahoihin. Keräät ja työstät itsenäisesti ympäristöasioihin liittyvää aineistoa ja laadit erilaisia selvityksiä, hakemuksia ja raportteja ja osallistut myös viranomaisraportointiin. Työnkuvaan voi kuulua myös maastossa tehtäviä mittauksia ja näytteenottoa. Tehtävässä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Raportoit tehtävässä ympäristöpäällikölle.

Sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja jo jonkin verran kokemusta erilaisista ympäristöalan selvitystöistä ja projektien hallinnasta.

Eduksi katsomme erityisesti osaamisen joltakin seuraavista osa-alueista:

  • pato- ja infrarakentaminen
  • prosessi- ja kaivannaisjätteet
  • ympäristötarkkailu, vesistön- ja luonnonsuojelu
  • ympäristöluvitus ja ympäristövalvonta

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana torstaisin klo 13-15 ympäristöpäällikkö Elina Salmela, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2022

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni