Työpaikat

Oletko sinä uusi vesienhallinnan käyttöinsinöörimme?

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme bioliuotus- ja  vesienhallintaosastolle käyttöinsinööriä vesienhallinnan prosessin ohjaamiseen. Tehtävä on määräaikainen ja sen kesto on arviolta vuoden 2023 loppuun saakka.

Työtehtävääsi kuuluu kenttätoiminnan ohjaaminen ja raportointi, ympäristötarkkailun suunnittelu sekä koordinointi yhdessä EHSQ-osaston kanssa turvallisuusnäkökohtien ollessa etusijalla. Toimit myös läheisessä yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävän vastuualue määritellään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Sinulla on soveltuva kemian tai tekniikan alan korkeakoulututkinto. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ote päivittäisten haasteiden ratkaisussa. B-ajokortti on välttämätön tuotantoalueilla liikkumiseen.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla. Myös osittainen etätyömahdollisuus on olemassa.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja David Garcia-Balbuena, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2022

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni