Työpaikat

Tule Terrafamelle laboratoriomme työnjohtajaksi!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Laboratorio tuottaa tuotanto-osastojen ohjaukseen tarvittavat analyysit. Lisäksi laboratoriossa tehdään ympäristö- ja tuoteanalytiikkaa sekä toimitaan tutkimuksen tukena vaihtuvissa tehtävissä.

Haemme laboratorion työnjohtajaa Terrafamelle Sotkamoon.

Toimit esihenkilönä noin 10 hengen laborantti- ja näytekäsittelijätiimille. Vastaat laboratorion päivittäisistä toiminnoista kuten työtehtävien organisoinnista, laadun valvonnasta ja laitteiden kunnon seurannasta (mm. ICP-OES, IC, XRF, XRD, titraattorit). Osallistut perehdyttämiseen, hoidat laboratorion tarvehankintoja sekä vastaat henkilö- ja laiteresurssien tehokkaasta käytöstä sekä työtehtävien jaosta ja priorisoinnista. Toimit oman tiimisi lisäksi tiiviissä yhteistyössä laboratoriopäällikön, asiantuntijoiden ja tuotannon henkilöstön kanssa.

Sinulla on soveltuva laboratorio- tai kemianalan koulutus sekä kokemusta laboratoriotyöskentelystä ja laiteanalytiikasta. Arvostamme esihenkilötyökokemusta, mutta jos sinulle ei sitä vielä ole kertynyt, mutta asenne on kohdallaan, olemme valmiina valmentamaan sinua siinä.

Sinulla on innostava ja kannustava ote kehittää laboratoriomme toimintoja ja panostaa työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Työskentelytapasi on oma-aloitteista ja vastuullista. Pystyt organisoimaan asioita ja hallitset laajoja kokonaisuuksia. Muuttuviin tilanteisiin suhtaudut avoimella asenteella.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemi, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2022

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni