Työpaikat

Oletko sinä uusi laboranttimme?

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme nyt laboranttia laboratorioomme Sotkamoon.

Työtehtäviisi kuuluvat laadunvalvonta, tuotantoprosessien seuranta sekä ympäristönäyte- ja vesianalytiikka.

Sinulla on soveltuva laboratorioalan koulutus sekä kokemusta laiteanalytiikasta ja laboratoriotyöskentelystä teollisuusympäristössä. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sinulla on pitkäjänteinen ja vastuullinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Työaikamuotona TAM17 10 h – vuoro klo 07:00-17:00 (rytmityksellä 4 työvuoroa – 4 vapaata).

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin työnjohtaja Saara Mustonen ja Sari Kähkönen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.9.2022 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (avoimet työpaikat). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.9.2022

Haku päättyy: 25.9.2022 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni