Työpaikat

Nuorempi Malminetsintägeologi

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Endomines keskittyy tulevaisuudessa vahvasti malminetsintään Karjalan kultalinjan alueella ja sen johdosta etsimme joukkoomme

Nuorempaa geologia malminetsintään

Nuoremman geologin tehtävät liittyvät malminetsinnän tutkimuksiin. Pääasiallisena tehtävänä on valvonta, kairasydänten raportointi sekä näytteiden analysoinnista huolehtiminen laboratorion kanssa.

Jos olet äskettäin valmistunut geologi tai loppusuoralla opinnoissasi, on tässä mahdollisuutesi soveltaa oppimaasi käytäntöön. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Mikäli haluat syventää osaamistasi, tarjoamme myös mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen Pampalon toimintaan liittyen.

Ympärilläsi ovat alansa ammattilaiset, jotka auttavat sinua pääsemään osaksi kaivosyhteisöä. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, tiimityöskentelytaitoja ja tarkkuutta.

Endominesillä on yhteismajoitustilat Hattuvaarassa, joten työmatkakaan ei koidu esteeksi.

Laita hakemuksesi tulemaan empimättä Janille osoitteella jani.rautio@endomines.com

Lisätietoja saat Janilta numerosta 050 593 0812

Hakuaika päättyy 15.9.2022, mutta käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana. Tehtävä on neljän kuukauden määräaikainen sopimus ja alkaa sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin

Rekrytoija: Endomines Oy

Toimipaikka: Pampalo, Ilomantsi

Kotisivut: www.endomines.com

Ilmoitus jatetty: 28.8.2022

Haku päättyy: 15.9.2022 klo

Työ alkaa: 15.9.2022

Kategoria: Itä-Suomen lääni